/customers/rustmusic.dk/rustmusic.dk/httpd.www/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php Rust Music » Spleen United-forsanger debuterer som remixer

Når Rust Music 4. maj sender udgivelse nummer syv af sted, er det med fire solide remixes, blandt andet fra forsangeren i et af Danmarks største bands lige nu, Bjarke Niemann fra Spleen United.

Musikklubben Rusts pladeselskab vender tilbage med endnu en udgivelse, som denne gang hylder den noble remix-kunst. Fire remixes, der alt i alt involverer otte forskellige kunstnere, danner tilsammen "Remixes #1".

Til at åbne ballet har Spleen United-forsanger Bjarke Niemann under aliaset Panther slukket for mikrofonen og sat sig bag knapperne for at give Green Concordes "Detroit" en kærlig behandling. Indierockerne Green Concorde er i øjeblikket aktuelle med singlen "Miami" fra det kommende album, mens "Detroit" er snuppet fra debuten "Ten Cities" fra januar 2007.

Rygraden i remixet er et solidt beat, der smager af den big beat-bølge, som fyldte clubscenen i midt-90erne, og som matcher Green Concorde-forsanger Morten Dams stemme og de svævende synthesizere, så man skulle tro, de var skabt til præcis dette nummer.

Moderne mennesker, MySpace og en varan
På skæring nummer to har vi en gammel Rust Music-kending, som var med på udgivelse nummer to. Music For Modern Man er det danske musik-vidunderbarn Asger Tarpgaards projekt. Asger har en fortid i Superheroes og spiller nu i popsensationen Private, så meritterne er i orden.

Music For Modern Man-nummeret "Killing The Doctor" har været en tur forbi Long Beach i Californien, hvor Bit Rate holder til. Tarpgaard og Bit Rate har aldrig mødt hinanden ansigt til ansigt. I stedet fandt de hinanden via MySpace, hvor US-projektet viste interesse.

Resultatet er et house-track med et fængende disco-feel, komplet med catchy bas og guitarriffs. Der er klare inspirationer fra franske navne som Daft Punk og Les Rythmes Digitales, aka. Jacques Lu Cont, og Justice.

Rust Music-hjertebørnene Must Go Radio (Rust Music-EP nummer seks) har ladet manden, der om nogen er synonym med den danske clubscene og Rust Music-boss, Morten Varano, give deres "The Stroke" en behagelig massage. Kvartettens varemærke-vokalharmonier er blevet tilsat en dyb, varm bas, som kun herr Varano kan lave den.

Rækken af remixes bliver afsluttet af et skønt downtempo-nummer. The Works er en dansk producerduo, der senere på året udkommer med deres egen EP på Rust Music. Her har den ene halvdel, Thomas Månsson, kendt som Terry Tester i festbandet Vincent Van Go Go, taget franske Lily M's smukke skønsang "Loving Universe" under sine vinger.

Trackliste
1) Green Concorde: Detroit (Panther Remix)
2) Music For Modern Man: Killing The Doctor (Bit Rate Remix)
3) Must Go Radio: The Stroke (Varano Remix)
4) Lily M – Loving Universe (The Works Remix)

Various Artists: 'Remixes #1' udkommer på Rust Music den 4. maj 2009

Del på Facebook | Send til en ven