/customers/rustmusic.dk/rustmusic.dk/httpd.www/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php Rust Music » Smadr dit TV og tænd for radioen!

I disse tider, hvor alle snakker om internettet, SMS'er og Facebook, præsenterer mu-sikklubben Rusts pladeselskab fire flabede drenge, der tør erklære deres kærlighed til et gammelt medie: Radioen. Tag godt imod Must Go Radio.

”Kill Your TV” lyder det på Must Go Radios debut-EP. Nej, bandet har ikke meget tilovers for husalteret og dedikerer i stedet deres kærlighed til TV'ets forgænger i massemedieforstand: Radioen.

Gruppen består af fire drenge, tre oprindeligt fra Århus og én fra Danmarks Manchester, Skive. De har tidligere spillet polka, jazz, balkan og elektronika i grupperne Analogik og Zvook Mesca-lin, men har med Must Go Radio kastet sig ud i en dansevenlig hybrid af indierock og elektro.

Vi taler strømførende guitar-linjer på en bund af danseglade trommerytmer, rundet af med Rasmus Torp Littauer og Anders Møller Tofts harmoniske tvillingesang, der skaber et stærkt vanedannende lydbillede.

Musikmagasinet Soundvenue var da også begejstrede, da de september sidste år udnævnte Must Go Radio til "Soundvenue Selected", et mærkat der gives til de mest lovende opkomlinge netop nu. Dem må Must Go Radio siges at være iblandt. Og selvom bandet blev dannet så sent som august 2008, har de allerede spillet på spillesteder som Vega og Voxhall.

Happy Mondays møder Klaxons på diskoteket
Musiksitet Frekvens kalder kvartetten "den electrorockende danske pendant til et diskoteks-møde mellem Happy Mondays og Klaxons". Svært at modstå, ikke? "24 Hour Party People", hedder en kendt sang med The Happy Mondays, og det kunne være en perfekt tagline for Must Go Radio.

Rust Music er stolte af at præsentere endnu en debutplade med et lovende navn efter at have været rugekasse for blandt andet Lad De Små Børn Lege (Thomas Buttenschøn og Mathias Lyhne), We Go Ego og Altmodisch.

Vi håber, I vil tage godt imod Must Go Radio, som vi helt sikkert kommer til at høre mere til i 2009. Rygterne taler om albumudgivelse i slutningen af 2009. Vi siger ja tak.

Must Go Radio: "Must Go Radio" udkommer på Rust Music den 2. marts 2009
Must Go Radio spiller på årets SPOT-festival

Lyt til hele udgivelsen på last.fm:
http://www.last.fm/music/Must+Go+Radio/Must+Go+Radio

« Tilbage til Must Go Radio - Must Go Radio

Del på Facebook | Send til en ven