/customers/rustmusic.dk/rustmusic.dk/httpd.www/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php Rust Music » Første live-lyd fra Rust Music

5. januar 2009 sender Rust Music den første live-EP på gaden. Lyden leveres af et af Danmarks bedste live-bands.

Vincent Van Go Go har opbygget et solidt ry som et af de mest gedigne koncertnavne på den danske musikscene.

I september måned 2008 gav bandet en som altid veloplagt koncert på Rust, og som et eksklusivt tilbud fik koncertgæsterne mulighed for at få koncerten med hjem ved hjælp af en særlig download-kode, der blev uddelt på aftenen.

Nu giver Rusts pladeselskab, Rust Music, resten af verden mulighed for at putte koncerten i ørerne.

"Det har fra starten været et erklæret mål for os at udsende live-musik på Rust Music, og selvom der skulle gå fire udgivelser, er det fedt at kunne udsende den første live-EP, der er optaget "hjemme hos os selv", siger Morten Varano, der er manager for Rust Music og musikchef på Rust.

EP'en, der kun bliver udgivet digitalt, indeholder fire numre fra koncerten.

Live og i live
Vincent Van Go Go er intet nyt navn for det danske publikum. I starten af 2006 udsendte gruppen debutalbummet "Do U Know?" og har siden fyldt natklubber og spillesteder med deres reggae-, funk- og soul-inspirerede fest-vibe.

Publikum og de spændinger, der opstår i musikken på scenen, betyder så meget for bandet, at album nummer to, "People" fra marts 2008, blev indspillet foran et live publikum, der danser, fester og larmer med. Det handler om mødet mellem musik og mennesker, og det har Vincent Van Go Go for længst indset.

"Nerven opstår mellem os og publikum – det er jo fuldstændig hul i hovedet at tro, at det forholder sig anderledes, bare fordi man er i studiet", forklarer bandet.

Vincent Van Go Go har turneret staterne flere gange, blandt andet som opvarmning for det jamaicanske ikon, og manden bag begrebet reggae, Toots and The Maytals.

Derudover har gruppen også spredt det glade budskab i andre lande, blandt andet blev "People"-albummet skrevet under tours i Canada, Brasilien og Frankrig, og Vincent Van Go Go turnerer i slutningen af 2008 Tyskland tyndt som support for de tyske hiphop-ikoner Fettes Brot, der blandt andet er blevet belønnet med titlen "Best German Act" ved MTV Europe Music Awards 2008.

Del på Facebook | Send til en ven