/customers/rustmusic.dk/rustmusic.dk/httpd.www/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php Rust Music » Pressemeddelelse: Talenttrio pladedebuterer på Rust Music

Når Rust Music den 1. december udsender pladeselskabets EP-udgivelse nummer tre, er det intet mindre end en vaskeægte debut fra danske We Go Ego.

Rust Music vender tilbage. Næste udgivelse er trioen We Go Egos selvbetitlede debut-EP. Gruppen har fundet sin plads i spændingsfeltet mellem electronica og god gammeldags sangskrivning med næse for de fængende melodier.

Efter Jokers #1-EP'en, som var anden udgivelse fra Rust Music, er vi nu gået tilbage til formen fra den første, hvor en kunstner/gruppe får alle fire skæringer på EP'en.

På lydsiden henter gruppen inspiration fra navne som LCD Soundsystem, The Teenagers og Joy Division, og New Order-fans vil bestemt ikke gå galt i byen med We Go Ego. Lyden kombineret med tekstinspirationer fra blandt andre The Kinks, Neil Young og José Gonzales, er en cocktail, som vi på Rust Music bare måtte have inkluderet i kataloget.

Hvem er We Go Ego?
Omdrejningspunktet i We Go Ego er Tune Madsen, som også spiller trommer i Nordstrøm og i We Go Ego tager sig af trommesporene og programmeringen i produktionerne.

Tune var med til at samle bandet, der til at starte med bestod af fem medlemmer, men efter nogle ændringer i opstillingen udgør han nu holdet sammen med Kristian Matthiesen på vokal, synths og guitar, samt Jacob Broholm på synths.

Sangene bliver som udgangspunkt forfattet af forsangeren Kristian med hjælp fra Tune og Jacob, der også producerer numrene sammen.

Konservatoriebaggrund og evig udvikling
Tune lægger ikke skjul på, at der her er tale om musikere, der kan favne bredt, og som har baggrunden i orden.

"Kristian og jeg spillede sammen for 10-15 år siden i et americana/country-band, hvor vi spillede hans sange, men vi har holdt kontakten lige siden. Jacob og jeg har gået på konservatoriet sammen og spillet en hel masse langt ude freejazz," fortæller han og tilføjer, at jazz-eksperimenterne stadig bliver udlevet.

Ifølge bandet selv er 'We Go Ego'-EP'en et bud på, hvordan We Go Ego kan lyde og understreger, at vi har at gøre med et band i uafbrudt forandring.

"We Go Ego laver konstant musik og er i evig udvikling og gider ikke vente på den langsommelige proces, det kan være at indordne sig under store selskaber. Lyden ændrer sig konstant, og det skal ud, mens bandet stadig selv er "varme" på numrene," erklærer de.

Vi glæder os til at præsentere alle musikelskerne derude for We Go Ego.

We Go Ego: 'We Go Ego' udkommer på Rust Music den 1. december 2008
(Lyt til EP'en på last.fm)

Del på Facebook | Send til en ven