/customers/rustmusic.dk/rustmusic.dk/httpd.www/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php Rust Music » Altmodisch debuterer med koncert på Rust

Altmodisch debuterer med koncert på Rust

Som du måske har opdaget, så udsender Rust Music den 2. februar 2009 debuten fra den danske kvartet Altmodisch.

Altmodisch-projektet blev undfanget i december 2007. Allerede kort efter slog gruppen sit navn fast med en række solide koncerter, og det var her, Rust Music fik øjnene op for bandet, dets stærke kompositioner, sublime sammenspil og coolness på scenen.

Gruppen udforsker spændingsfeltet mellem det elektroniske og det analoge, mellem det moderne og det gammeldags og kombinerer flydende lydkollager med fængende melodier til en spændende indietronika-cocktail.

Den logiske konsekvens var selvfølgelig at skrive kontrakt med bandet.

Lørdagen inden udgivelsen, det vil altså sige den 31. januar, spiller Altmodisch nemlig live på Rust for at fejre debuten, så forvent en veloplagt koncert med et af de absolut mest spændende navne i undergrunden lige nu.

Læs mere om Altmodisch-debuten på Rust Music »
Læs mere om koncerten på Rust.dk »

Del på Facebook | Send til en ven