/customers/rustmusic.dk/rustmusic.dk/httpd.www/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php Rust Music » Buttenschøn er første udgivelse på Rust Music

Buttenschøn er første udgivelse på Rust Music

"Der er noget galt i himlen". Det er Thomas Buttenschøns budskab på den første udgivelse på Rust Music.

Mandag den 6. oktober udsender Rust Music EP'en "Der Er Noget Galt I Himlen" med duoen "Lad De Små Børn Lege".  Bag aliaset gemmer sig sanger/sangskriver Thomas Buttenschøn og multimusiker Mathias Lyhne.

EP'en består af fire elektro-akustiske fortællinger om alt mellem himmel og krigen i Irak. Den røde tråd igennem EP'en er lysten til at lege og eksperimentere. Der er kant, men det er absolut også poppet, og titelnummeret rummer en god del hitpotentiale.

Lyden af et værelse
"Vi har forsøgt at få det til at lyde, som om man sidder i et værelse, når man hører det", forklarer Mathias Lyhne.

For at ramme "værelseslyden" bliver Buttenschøns guitarspil og vokal ledsaget af hverdagslyde fra Lyhnes lejlighed. Det være sig alt fra lyden af velcro til et slag i sengen. Alt sammen, selv Buttenschøns vokal, er optaget direkte ind i en Mac-computer.

"Der Er Noget Galt I Himlen" bliver kun udgivet digitalt og kan købes i gængse download-butikker, herunder iTunes og TDC Musik.

Læs pressemeddelelsen og lyt til numrene.

Del på Facebook | Send til en ven